Malzemeler:
- 2 adet tavuk gögüsü
- 2 adet tavuk gögüsü
- 1 adet sogan
- 1 adet havuc
- 3 adet kabak
- 1 adet havuc
- 3 adet kabak
- 1 adet kapya biberi
- 1 cay bardagi bezelye
- 2 yemek kasigi aycicekyagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi domates salcasi
- 1 tatli kasigi biber salcasi
- 1 tatli kasigi chili oil
- 1 su bardagi tavuk suyu
- Sicak su
- Tuz
- Karabiber
- 2 yemek kasigi aycicekyagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi domates salcasi
- 1 tatli kasigi biber salcasi
- 1 tatli kasigi chili oil
- 1 su bardagi tavuk suyu
- Sicak su
- Tuz
- Karabiber
Hazirlanisi:
1. Ince dogranmis soganlari, küp dogranmis havuclari ve tavuklari yagda soteleyin
2. Üzerine bezelyeleri, salcalari ve chili oil'u ekleyin
3. Iri dogranmis kabaklari ve baharatlari katip 5 dakika daha kavurun
4. Tavuk suyunu ve sicak suyunu ilave edin
5. Yemegi kisik ateste yaklasik 40 dakika pismeye birakin ve sicak servis edin (istege göre firindada pisirebilirsiniz)
1. Ince dogranmis soganlari, küp dogranmis havuclari ve tavuklari yagda soteleyin
2. Üzerine bezelyeleri, salcalari ve chili oil'u ekleyin
3. Iri dogranmis kabaklari ve baharatlari katip 5 dakika daha kavurun
4. Tavuk suyunu ve sicak suyunu ilave edin
5. Yemegi kisik ateste yaklasik 40 dakika pismeye birakin ve sicak servis edin (istege göre firindada pisirebilirsiniz)
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder