Malzemeler:
- 1 kg haslanmis patates
- 4 adet kornison tursu
- 1 kase konserve bezelye
- 2 adet (minik küpler halinde) haslanmis havuç
- 3-4 yemek kasigi mayonez
- Tuz, karabiber, dereotu
- 1 kg haslanmis patates
- 4 adet kornison tursu
- 1 kase konserve bezelye
- 2 adet (minik küpler halinde) haslanmis havuç
- 3-4 yemek kasigi mayonez
- Tuz, karabiber, dereotu
Hazirlanisi:
1. Patatesleri püre haline getirip sogumaya birakin
2. Ayri bir kabin içine diger malzemeleri minik küpler halinde dograyip karistirin
3. Hepsini bir kabin içinde harmanlayip soguk servis edin
1. Patatesleri püre haline getirip sogumaya birakin
2. Ayri bir kabin içine diger malzemeleri minik küpler halinde dograyip karistirin
3. Hepsini bir kabin içinde harmanlayip soguk servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder