Malzemeler:
- 5 adet yufka
- 1 kase böreklik peynir
- Taze maydanoz
- 5 adet yufka
- 1 kase böreklik peynir
- Taze maydanoz
Kizartmak için: ayçiçek yagi
Hazirlanisi:
1. Bir kasede ezilmis böreklik peynirle ince kiyilmis taze maydanozu karistirin
2. Yufkalarin her birinden 6 adet üçgen çikacak sekilde kesin ve yufkalari peynirli harç ile sarip ucunu çok az su ile yapistirin
3. Bütün yufkalar bitene kadar bu islemi tekrarlayin ve daha sonra börekleri kizgin yagda kizartip ister sicak ister ilik servis edin
1. Bir kasede ezilmis böreklik peynirle ince kiyilmis taze maydanozu karistirin
2. Yufkalarin her birinden 6 adet üçgen çikacak sekilde kesin ve yufkalari peynirli harç ile sarip ucunu çok az su ile yapistirin
3. Bütün yufkalar bitene kadar bu islemi tekrarlayin ve daha sonra börekleri kizgin yagda kizartip ister sicak ister ilik servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder