Malzemeler:
- 600 gr dana eti
- 2 dis sarimsak
- 1 adet sogan
- 4 adet sivri biber
- 4 adet domates
- 1/2 yemek kasigi domates salçasi
- 3 yemek kasigi ayçiçek yagi
- Tuz, karabiber, kekik, kirmizi toz biber
- 600 gr dana eti
- 2 dis sarimsak
- 1 adet sogan
- 4 adet sivri biber
- 4 adet domates
- 1/2 yemek kasigi domates salçasi
- 3 yemek kasigi ayçiçek yagi
- Tuz, karabiber, kekik, kirmizi toz biber
Hazirlanisi:
1. Kusbasi dogranmis dana etini sarimsaklarla birlikte yagda kavurun
1. Kusbasi dogranmis dana etini sarimsaklarla birlikte yagda kavurun
2. Suyunu salan etleri kisik ateste kendi suyuyla pismeye birakin
3. Suyunu tamamen çeken ete yemeklik dogranmis sogani ve biberleri ekleyin
4. Küp dogranmis domatesleri, salçayi, baharatlari katip kavurmaya devam edin
5. Et yumusayana kadar kapaga kapali bir sekilde pismeye birakin
6. Sade bulgur pilaviyla sicak servis edin
3. Suyunu tamamen çeken ete yemeklik dogranmis sogani ve biberleri ekleyin
4. Küp dogranmis domatesleri, salçayi, baharatlari katip kavurmaya devam edin
5. Et yumusayana kadar kapaga kapali bir sekilde pismeye birakin
6. Sade bulgur pilaviyla sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder