Malzemeler:
- 1 kg kuzu kulagi
- 1 adet sogan
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- Tuz, karabiber
- 200 gr yogurt
- 1 dis sarimsak
- Üzerine: zeytinyagi
- 1 kg kuzu kulagi
- 1 adet sogan
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- Tuz, karabiber
- 200 gr yogurt
- 1 dis sarimsak
- Üzerine: zeytinyagi
Hazirlanisi:
1. Sogani yemeklik dograyip yagda soteleyin
2. Üzerine iri dogranmis kuzu kulagini ilave edin
3. Son olarak tuz ve karabiberle tatlandirdiktan sonra altini kapatip sogumasi için bir kenara alin
4. Sogumus olan kuzu kulagini sarimsakli yogurtla karistirip servis tabagina alin
5. Üzerine zeytinyagi gezdirip servis edin
1. Sogani yemeklik dograyip yagda soteleyin
2. Üzerine iri dogranmis kuzu kulagini ilave edin
3. Son olarak tuz ve karabiberle tatlandirdiktan sonra altini kapatip sogumasi için bir kenara alin
4. Sogumus olan kuzu kulagini sarimsakli yogurtla karistirip servis tabagina alin
5. Üzerine zeytinyagi gezdirip servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder