Malzemeler:
- 1 adet büyük boy brokoli
- 2 su bardagi yogurt
- 1 dis sarimsak
- 3 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi biber salçasi
- 1 adet büyük boy brokoli
- 2 su bardagi yogurt
- 1 dis sarimsak
- 3 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi biber salçasi
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- Tuzlu sebze cesnisi
- Tuzlu sebze cesnisi
Hazirlanisi:
1. Brokolileri çiçeklere ayirip hafif tuzlu suda haslayin, suyunu süzüp tabagina alin
2. Bir kasede yogurdu ezilmis sarimsak ve tuzlu sebze cesnisiyle karistirip servis tabagina yayip üzerine haslanmis brokolileri yerlestirin
3. Yagda kavrulmus salcalari ekleyin ve servis edin
1. Brokolileri çiçeklere ayirip hafif tuzlu suda haslayin, suyunu süzüp tabagina alin
2. Bir kasede yogurdu ezilmis sarimsak ve tuzlu sebze cesnisiyle karistirip servis tabagina yayip üzerine haslanmis brokolileri yerlestirin
3. Yagda kavrulmus salcalari ekleyin ve servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder