Malzemeler:
- 500 gr ispanak
- 500 gr ispanak
- 1 yemek kasigi un
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- Tuz, karabiber
- 6 yemek kasigi yogurt
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- Tuz, karabiber
- 6 yemek kasigi yogurt
- 2 yeme kasigi süzme yogurt
- 1 dis sarimsak
- 1 dis sarimsak
Üzeri icin:
- 1 cay bardagi ceviz
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi aci pul biber
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi aci pul biber
Hazirlanisi:
1. Iri dogranmis ispanaklari zeytinyag ile kavurun
1. Iri dogranmis ispanaklari zeytinyag ile kavurun
2. Unu ekleyip kavurmaya devam edin
3. Tuz ve karabiberle tatlandirip sogumaya birakin
4. Sarimsakli yogurdu ilave edip karistirin ve üzerine aci biberli cevizli yag gezdirip servis edin
3. Tuz ve karabiberle tatlandirip sogumaya birakin
4. Sarimsakli yogurdu ilave edip karistirin ve üzerine aci biberli cevizli yag gezdirip servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder