Malzemeler:
- 1 kg dana eti
- 7 adet carliston biberi
- 4 adet kirmizi California biberi
- 3-4 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 su bardagi bbq sosu
- 1 kg dana eti
- 7 adet carliston biberi
- 4 adet kirmizi California biberi
- 3-4 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 su bardagi bbq sosu
- 1 su bardagi misir
- Tuz, karabiber, kekik
- Tuz, karabiber, kekik
Hazirlanisi:
1. Dogranmis dana etini bir miktar karabiberle yagda soteleyin ve kendi suyunu çekene kadar kisik ateste pismeye birakin
2. Suyunu tamamen çeken et hala sert ise bir miktar sicak su ilave edip kisik ateste tamamen pisene kadar pisirmeye devam edin
3. Sebzeleri iri jülyen seklinde kesip sirasiyla yagda al dente olacak sekilde pisirin ve kenara alin
4. Pisen eti sebzelerle birlikte büyük bir tavaya alin, üzerine bbq sosu, 1 çay bardagi sicak su, tuz, karabiber ve bir miktar kekik ekleyip karistirin
5. Birkaç dakika bu sekilde pisirdikten sonra bbq soslu etin altini kapatin ve firinda yagsiz patates ile sicak servis edin
1. Dogranmis dana etini bir miktar karabiberle yagda soteleyin ve kendi suyunu çekene kadar kisik ateste pismeye birakin
2. Suyunu tamamen çeken et hala sert ise bir miktar sicak su ilave edip kisik ateste tamamen pisene kadar pisirmeye devam edin
3. Sebzeleri iri jülyen seklinde kesip sirasiyla yagda al dente olacak sekilde pisirin ve kenara alin
4. Pisen eti sebzelerle birlikte büyük bir tavaya alin, üzerine bbq sosu, 1 çay bardagi sicak su, tuz, karabiber ve bir miktar kekik ekleyip karistirin
5. Birkaç dakika bu sekilde pisirdikten sonra bbq soslu etin altini kapatin ve firinda yagsiz patates ile sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder