Malzemeler:
- 2 adet yumurta
- 1 cay bardagi aycicekyagi
- 1 cay bardagi yogurt
- 1 cay bardagi toz seker
- 1 paket vanilya sekeri
- 10 gr kabartma tozu
- 3 su bardagi un
- 1 adet portakal kabugu rendesi
- 2 adet yumurta
- 1 cay bardagi aycicekyagi
- 1 cay bardagi yogurt
- 1 cay bardagi toz seker
- 1 paket vanilya sekeri
- 10 gr kabartma tozu
- 3 su bardagi un
- 1 adet portakal kabugu rendesi
Üzeri icin:
- Toz seker
- Toz seker
Hazirlanisi:
1. Bütün malzemeleri bir kaba alip karistirin ve yumusak ele yapismayan bir hamur elde edin
2. Hamurdan ceviz büyüklügünde bezeler yapip yuvarlayin ve yagli kagit ile kaplanmis bir tepsiye dizin
3. Üzerlerine toz seker sepip keskin bir bicak veya nesterle arti seklinde cizikler atin ve önceden isitilmis 180°C derecelik firinda altlari kizana kadar pisirin
4. Ilik veya soguk servis edin
1. Bütün malzemeleri bir kaba alip karistirin ve yumusak ele yapismayan bir hamur elde edin
2. Hamurdan ceviz büyüklügünde bezeler yapip yuvarlayin ve yagli kagit ile kaplanmis bir tepsiye dizin
3. Üzerlerine toz seker sepip keskin bir bicak veya nesterle arti seklinde cizikler atin ve önceden isitilmis 180°C derecelik firinda altlari kizana kadar pisirin
4. Ilik veya soguk servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder