Malzemeler:
- 2 demet semizotu
- 1 adet sogan
- 2 dis sarimsak
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 adet domates
- 1 tatli kasigi domates salcasi
- 1 tatli kasigi biber salcasi
- 3 yemek kasigi bulgur
- Tuz
- Sicak su
- 2 demet semizotu
- 1 adet sogan
- 2 dis sarimsak
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 adet domates
- 1 tatli kasigi domates salcasi
- 1 tatli kasigi biber salcasi
- 3 yemek kasigi bulgur
- Tuz
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Ince dogranmis soganlari yagda soteleyin
2. Üzerine domatesleri, sarimsaklari ve salcalari ekleyip kavurmaya devam edin
3. Temizlenmis semizotlarini ekleyip 2 dakika daha soteleyin
4. Bulgurlari, sicak suyunu ve tuzunu ilave edip pismeye birakin
5. Bulgurlar sistiginde altini kapatip 10 dakika dinlendirin ve sicak servis edin
1. Ince dogranmis soganlari yagda soteleyin
2. Üzerine domatesleri, sarimsaklari ve salcalari ekleyip kavurmaya devam edin
3. Temizlenmis semizotlarini ekleyip 2 dakika daha soteleyin
4. Bulgurlari, sicak suyunu ve tuzunu ilave edip pismeye birakin
5. Bulgurlar sistiginde altini kapatip 10 dakika dinlendirin ve sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder