Malzemeler:
- 1 su bardagi arpa sehriye
- 2 yemek kasigi aycicek yagi
- Tuz
- 2 su bardagi sicak su
- 1 adet haslanmis brokoli
- 1 su bardagi arpa sehriye
- 2 yemek kasigi aycicek yagi
- Tuz
- 2 su bardagi sicak su
- 1 adet haslanmis brokoli
- 2 adet rendelenmis havuc
- 1 su bardagi misir
- 6 adet kornison tursu
Sosu için:
- 1 adet limonun suyu
- 1/2 cay bardagi zeytinyagi
- Tuz
- 1 adet limonun suyu
- 1/2 cay bardagi zeytinyagi
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Sehriyeleri bir pilav tenceresine alip yagla biraz kavurun
2. Üzerine sicak suyu ve tuzu ekleyip pismeye birakin
3. Pistiginde altini kapatip demlenmeye birakin
4. Sehriyeler soguduktan sonra diger malzemelerle birlikte bir kaba aktarin
5. Üzerine sos malzemelerini ekleyip harmanlayin ve servis edin
1. Sehriyeleri bir pilav tenceresine alip yagla biraz kavurun
2. Üzerine sicak suyu ve tuzu ekleyip pismeye birakin
3. Pistiginde altini kapatip demlenmeye birakin
4. Sehriyeler soguduktan sonra diger malzemelerle birlikte bir kaba aktarin
5. Üzerine sos malzemelerini ekleyip harmanlayin ve servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder