Malzemeler:
- ½ demet dereotu
- 200 gr beyaz peynir
- 8 y.k. süzme yogurt
- 3 adet salatalik
- 1-2 dis sarimsak
- Tuz
- ½ demet dereotu
- 200 gr beyaz peynir
- 8 y.k. süzme yogurt
- 3 adet salatalik
- 1-2 dis sarimsak
- Tuz
Atom icin:
- 6-8 adet arnavut biberi
- 1 cay kasigi toz biber
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
Hazirlanisi:
1. Rendelenmis salataliklari, ince kiyilmis dereotunu, peynirini, yogurdunu ve ezilmis sarimsaklari bir kaba alin
2. Üzerine tuzu ekleyip karistirip servis tabagina yayin
1. Rendelenmis salataliklari, ince kiyilmis dereotunu, peynirini, yogurdunu ve ezilmis sarimsaklari bir kaba alin
2. Üzerine tuzu ekleyip karistirip servis tabagina yayin
3. Arnavut biberlerini yagda soteleyin ve toz biber ekleyip haydarinin üzerine gezdirip servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder