Malzemeler:
- 500 gr bamya
- 1 adet sogan
- 3 adet domates
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 500 gr bamya
- 1 adet sogan
- 3 adet domates
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1 adet limonun suyu
- Et suyu
- Tuz, karabiber
- Et suyu
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Yemeklik dogranmis sogani yagda soteleyin
2. Üzerine dogranmis domatesi, temizlenip limonlu suda bekletilmis bamyalari ve salçayi ilave edip sotelemeye devam edin
3. Yemegi baharatlarla tatlandirdiktan sonra et suyu ve limon suyunu ekleyin ve kisik ateste pismeye birakin
4. Pisen yemegi sicak veya ilik servis edebilirsiniz
1. Yemeklik dogranmis sogani yagda soteleyin
2. Üzerine dogranmis domatesi, temizlenip limonlu suda bekletilmis bamyalari ve salçayi ilave edip sotelemeye devam edin
3. Yemegi baharatlarla tatlandirdiktan sonra et suyu ve limon suyunu ekleyin ve kisik ateste pismeye birakin
4. Pisen yemegi sicak veya ilik servis edebilirsiniz
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder