Malzemeler:
- 4 adet kabak
- 6 yemek kasigi zeytinyagi/ aycicekyagi
- 1/2 limonun suyu
- 1 tatli kasigi toz sarimsak
- 1 tatli kasigi toz kirmizi biber
- 1 tatli kasigi chili oil (tarifi blog'da)
- 1 yemek kasigi bal
- 1 tatli kasigi tuz
- 2 yemek kasigi galeta unu
- 4 adet kabak
- 6 yemek kasigi zeytinyagi/ aycicekyagi
- 1/2 limonun suyu
- 1 tatli kasigi toz sarimsak
- 1 tatli kasigi toz kirmizi biber
- 1 tatli kasigi chili oil (tarifi blog'da)
- 1 yemek kasigi bal
- 1 tatli kasigi tuz
- 2 yemek kasigi galeta unu
Hazirlanisi:
1. Galeta unu haric sos icin bütün malzemeleri bir kaba alip karistirin
2. Küp dogradiginiz kabaklari icine ekleyip harmanlayin
3. Galeta ununu ekleyip karistirin ve yagli kagitla kaplanmis tepsiye dizip önceden isitilmis 220°C derecelik firina verin
4. Kabaklar pisip citirlastiginda firindan cikartip sicak tüketin
1. Galeta unu haric sos icin bütün malzemeleri bir kaba alip karistirin
2. Küp dogradiginiz kabaklari icine ekleyip harmanlayin
3. Galeta ununu ekleyip karistirin ve yagli kagitla kaplanmis tepsiye dizip önceden isitilmis 220°C derecelik firina verin
4. Kabaklar pisip citirlastiginda firindan cikartip sicak tüketin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder