Malzemeler:
- 1 adet sogan
- 1 adet sogan
- 4 dal taze sogan
- 4 dis sarimsak
- 2 adet sivri biber
- 4 dis sarimsak
- 2 adet sivri biber
- 1 adet kapya biber
- 4 adet aci arnavut biberi
- 1 adet patates
- 1 adet kabak
- 2 adet patlican
- 1 adet patates
- 1 adet kabak
- 2 adet patlican
- 100 gr taze fasülye
- 100 gr bamya
- 2 adet domates
- 500 gr dana eti (yari pismis)
- ½ çay bardagi ayçiçek yagi
- 2 adet domates
- 500 gr dana eti (yari pismis)
- ½ çay bardagi ayçiçek yagi
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi biber salçasi
- Tuz, karabiber
- Sicak su
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi biber salçasi
- Tuz, karabiber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Iri küpler halinde dogranmis sogani, sarimsagi ve biberleri yag ile birlikte tencereye alip soteleyin
2. Üzerine sirasiyla iri dogranmis diger sebzeleri ilave edip sotelemeye devam edin
3. Salçalari ve baharatlari ekleyin
4. Sicak suyunu ve etleri ilave edip kisik ateste pismeye birakin
5. Hazir olan türlüyü biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
1. Iri küpler halinde dogranmis sogani, sarimsagi ve biberleri yag ile birlikte tencereye alip soteleyin
2. Üzerine sirasiyla iri dogranmis diger sebzeleri ilave edip sotelemeye devam edin
3. Salçalari ve baharatlari ekleyin
4. Sicak suyunu ve etleri ilave edip kisik ateste pismeye birakin
5. Hazir olan türlüyü biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder