Malzemeler:
- 2 su bardagi haslanmis kuru fasulye
- 1 adet (küçük) sogan
- 1 tutam maydanoz
- 2 adet havuc
- 2 adet domates
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 adet limonun suyu
- Tuz
- 2 su bardagi haslanmis kuru fasulye
- 1 adet (küçük) sogan
- 1 tutam maydanoz
- 2 adet havuc
- 2 adet domates
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 adet limonun suyu
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Haslanmis kuru fasulyeleri bir kaba alin, üzerine ince kiyilmis sogani ve maydanozu, limon suyunu, zeytinyagini ve tuzu ekleyip karistirin
2. Domatesleri ve havuclari dilediginiz sekilde dograyin
3. Piyazi servis tabaginin alip soguk servis edin
1. Haslanmis kuru fasulyeleri bir kaba alin, üzerine ince kiyilmis sogani ve maydanozu, limon suyunu, zeytinyagini ve tuzu ekleyip karistirin
2. Domatesleri ve havuclari dilediginiz sekilde dograyin
3. Piyazi servis tabaginin alip soguk servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder