Malzemeler:
- 4 su bardagi ispir fasulye
- 1/3 çay bardagi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 adet sogan
- 1/2 yemek kasigi domates salçasi
- 4 su bardagi ispir fasulye
- 1/3 çay bardagi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 adet sogan
- 1/2 yemek kasigi domates salçasi
- 1/2 yemek kasigi biber salcasi
- Tuz, kirmizi toz biber
- Sicak su
- Tuz, kirmizi toz biber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Bir tencerede yemeklik dogranmis sogani yagda kavurun
2. Üzerine salçalari, tuzu ve kirmizi toz biberi ilave edin
3. Ispir fasulyeleri katip suyunu ekleyin ve kisik ateste pismeye birakin
4. Pisen fasulye yemeginin altini kapatip en az yarim saat dinlendirdikten sonra sicak servis edin
1. Bir tencerede yemeklik dogranmis sogani yagda kavurun
2. Üzerine salçalari, tuzu ve kirmizi toz biberi ilave edin
3. Ispir fasulyeleri katip suyunu ekleyin ve kisik ateste pismeye birakin
4. Pisen fasulye yemeginin altini kapatip en az yarim saat dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder