Malzemeler:
- 500 gr ev yapimi eriste
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi aycicekyagi
- 1 tatli kasigi tuz
- Sicak su
- 2 su bardagi yogurt
- 2 dis sarimsak
- 1 cay kasigi tuz
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi aci toz biber
- Ceviz
- 500 gr ev yapimi eriste
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi aycicekyagi
- 1 tatli kasigi tuz
- Sicak su
- 2 su bardagi yogurt
- 2 dis sarimsak
- 1 cay kasigi tuz
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi aci toz biber
- Ceviz
Hazirlanisi:
1. Yayvan bir tavaya yaglari alip eristeyi ekleyin
2. Eristeler hafif renk alana kadar kavurun ve üzerini 2 parmak gececek kadar sicak su ekleyin
3. Tuzla tatlandirip pismeye birakin
4. Suyunu ceken eristeleri 5 dakika dinlendirdikten sonra aci yagli sarimsakli yogurtla servis edin
5. Istege göre ceviz ekleyin
1. Yayvan bir tavaya yaglari alip eristeyi ekleyin
2. Eristeler hafif renk alana kadar kavurun ve üzerini 2 parmak gececek kadar sicak su ekleyin
3. Tuzla tatlandirip pismeye birakin
4. Suyunu ceken eristeleri 5 dakika dinlendirdikten sonra aci yagli sarimsakli yogurtla servis edin
5. Istege göre ceviz ekleyin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder