Malzemeler:
- 2 y.k. ayçiçek yagi
- 2 y.k. tereyagi
- 1 adet sogan
- 1 adet kereviz sapi
- 2 adet havuç
- 100 gr bezelye
- 50 gr misir (konserve)
- 1 t.k. köri tozu
- 1 t.k. zerdeçal
- 1 kupa basmati pirinç
- 2 kupa sicak su veya tavuk suyu
- Tuz
Hazirlanisi:
1) Sebzeleri küp seklinde dograyip yagda kavurun
2) Üzerine baharatlari ve yikanmis pirinci ekleyip kavurmaya devam edin
3) Suyunu ve tuzunu ilave edip kisik ateste pismeye birakin
4) Pistikten sonra en az yarim saat kadar demlendirin ve daha sonra servis edin
Afiyet olsun :)
8 Şubat 2017 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder