Malzemeler:
- 500 gr spirelli
- 1 y.k. tereyagi
- 1 y.k. ayçiçek yagi
- Haslamak için tuzlu su
*Sosu için:
- 2 adet sogan
- 4 adet domates
- 200 ml domates suyu
- 2 dis sarimsak
- 1 adet chili biberi
- Zeytinyagi
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Arrabiata sosu için ince dogranmis soganlari, chili biberi ve sarimsaklari zeytinyaginda soteleyin
2) Hafif pembelestiginde üzerine kabuklari soyulmus ve küp seklinde domatesleri ve domates suyunu ekleyip 10 dakika kisik ateste pisirin
3) Makarnalari haslayip yagda kavurun, servis tabagina alip üzerine sos gezdirin ve servis edin
Afiyet olsun :)
22 Şubat 2017 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder