Malzemeler:
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 1 adet kapya biberi
- 2 adet domates
- 500 gr dondurulmus bezelye
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1 yemek kasigi tuzlu sebze çesnisi
- Karabiber, kirmizi toz biber
- Sicak su
- 500 gr dondurulmus bezelye
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1 yemek kasigi tuzlu sebze çesnisi
- Karabiber, kirmizi toz biber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Ince dogranmis sogani yagda pembelesene kadar soteleyin
2. Üzerine dogranmis havuçlari, kapya biberini ve bezelyeleri ekleyin
3. Salçayi, domatesleri ve baharatlari katip 2 dakika kadar daha soteledikten sonra yemege sicak suyunu verip kisik ateste pismeye birakin
4. Hazir olan yemegi biraz dinlendirdikten sonra sicak veya ilik servis edin
1. Ince dogranmis sogani yagda pembelesene kadar soteleyin
2. Üzerine dogranmis havuçlari, kapya biberini ve bezelyeleri ekleyin
3. Salçayi, domatesleri ve baharatlari katip 2 dakika kadar daha soteledikten sonra yemege sicak suyunu verip kisik ateste pismeye birakin
4. Hazir olan yemegi biraz dinlendirdikten sonra sicak veya ilik servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder