Malzemeler:
- 4 adet havuç
- 4 adet kabak
- 1 dis sarimsak
- 4 adet havuç
- 4 adet kabak
- 1 dis sarimsak
- 1/8 demet maydanoz
- 1/4 rendelnmis muskat cevizi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi aycicekyagi
- Tuz
- Tuz
- Karabiber
Hazirlanisi:
1. Havuclari ve kabaklari dilediginiz büyüklükte dograyip yagda soteleyin
2. Üzerine maydanozu, muskat cevizini ve sarimsaklari ekleyip kisik ateste pismeye birakin
3. Tuzunu ve karabiberini ekleyip 5 dakika daha pisirin ve altini kapatip sicak servis edin
1. Havuclari ve kabaklari dilediginiz büyüklükte dograyip yagda soteleyin
2. Üzerine maydanozu, muskat cevizini ve sarimsaklari ekleyip kisik ateste pismeye birakin
3. Tuzunu ve karabiberini ekleyip 5 dakika daha pisirin ve altini kapatip sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder