Malzemeler:
- 2 demet semizotu
- 2 demet semizotu
- 1 adet sogan
- 2 dis sarimsak
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 adet rendelenmis havuc
- 2 adet domates
- 1 tatli kasigi domates salcasi
- 1 tatli kasigi biber salcasi
- 3 yemek kasigi bulgur
- Tuz
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Ince dogranmis soganlari yagda soteleyin
1. Ince dogranmis soganlari yagda soteleyin
2. Üzerine havuclari, domatesleri, sarimsaklari ve salcalari ekleyip kavurmaya devam edin
3. Temizlenmis semizotlarini ekleyip 2 dakika daha soteleyin
4. Bulgurlari, sicak suyunu ve tuzunu ilave edip pismeye birakin
5. Bulgurlar sistiginde altini kapatip 10 dakika dinlendirin ve sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder