Malzemeler:
- 500 gr eriste
- 500 gr eriste
- 3 adet domates (rendelenmis)
- 1/8 demet maydanoz
- 1 tatli kasigi toz sarimsak
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi aycicekyagi
- 1 tatli kasigi tuz
- Sicak su
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi aycicekyagi
- 1 tatli kasigi tuz
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Yayvan bir tavaya yaglari alip eristeyi ekleyin
2. Eristeler hafif renk alana kadar kavurun ve üzerini rendelenmis domatesleri, ince kiyilmis maydanozu, sarimsagi ve 2 parmak gececek kadar sicak su ekleyin
3. Tuzla tatlandirip pismeye birakin
4. Suyunu ceken eristeleri 5 dakika dinlendirdikten sonra istege göre biraz daha tereyagi eritip servis edin
1. Yayvan bir tavaya yaglari alip eristeyi ekleyin
2. Eristeler hafif renk alana kadar kavurun ve üzerini rendelenmis domatesleri, ince kiyilmis maydanozu, sarimsagi ve 2 parmak gececek kadar sicak su ekleyin
3. Tuzla tatlandirip pismeye birakin
4. Suyunu ceken eristeleri 5 dakika dinlendirdikten sonra istege göre biraz daha tereyagi eritip servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder