Malzemeler:
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi un
- 2 adet rendelenmis domates
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1,5 L tavuk suyu
- 1 çay bardagi tel sehriye
- 1 tutam taze maydanoz
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi un
- 2 adet rendelenmis domates
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1,5 L tavuk suyu
- 1 çay bardagi tel sehriye
- 1 tutam taze maydanoz
- 1 yemek kasigi elma sirkesi
- Tuz, karabiber
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Unu yagda kavurun ve üzerine domatesleri ve sarimsagi ekleyin
2. Salçayi ve tavuk suyunu ilave edin
3. Kaynamaya basladiginda sehriyeyi, tuzu, karabiberi ve kiyilmis taze maydanozu katip çorbayi kisik ateste pismeye birakin
4. Corbayi 10-15 dakika kadar dinlendirdikten sonra elma sirkesiyle servis edebilirsiniz
1. Unu yagda kavurun ve üzerine domatesleri ve sarimsagi ekleyin
2. Salçayi ve tavuk suyunu ilave edin
3. Kaynamaya basladiginda sehriyeyi, tuzu, karabiberi ve kiyilmis taze maydanozu katip çorbayi kisik ateste pismeye birakin
4. Corbayi 10-15 dakika kadar dinlendirdikten sonra elma sirkesiyle servis edebilirsiniz
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder