Malzemeler:
- 500 gr taze barbunya
- 1 adet sogan
- 1 dis sarimsak
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi tuz
- 1 yemek kasigi toz seker
- 1 adet patates
- 1 adet havuc
- 3 adet domates
- Taze maydanoz
- Limon suyu
- 500 gr taze barbunya
- 1 adet sogan
- 1 dis sarimsak
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi tuz
- 1 yemek kasigi toz seker
- 1 adet patates
- 1 adet havuc
- 3 adet domates
- Taze maydanoz
- Limon suyu
Hazirlanisi:
1. Barbunyalari temizleyip yikayin
2. Ayri bir tencerede diger malzemeleri kavurup barbunyalari ilave edin
3. Suyunu ekleyin, pilakiyi tamamen pisirip sogumaya birakin
4. Üzerine bol limon suyu ve taze maydanoz serpin ve zeytinyagi gezdirip soguk servis edin
1. Barbunyalari temizleyip yikayin
2. Ayri bir tencerede diger malzemeleri kavurup barbunyalari ilave edin
3. Suyunu ekleyin, pilakiyi tamamen pisirip sogumaya birakin
4. Üzerine bol limon suyu ve taze maydanoz serpin ve zeytinyagi gezdirip soguk servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder