Malzemeler:
- 1 adet orta boy kereviz
- 1 adet büyük patates
- 1 adet havuç
- 1 cay bardagi kirmizi mercimek
- 2 yemek kasigi un
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 2,5 L sicak su
- Tuz, karabiber
- 1 adet limonun suyu
- 1 adet orta boy kereviz
- 1 adet büyük patates
- 1 adet havuç
- 1 cay bardagi kirmizi mercimek
- 2 yemek kasigi un
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 2,5 L sicak su
- Tuz, karabiber
- 1 adet limonun suyu
- 1/2 adet portakal suyu
- 1/8 demet dereotu
Hazirlanisi:
1. Bütün sebzeleri minik küp seklinde dograyip bir tencereye alin ve yagda soteleyin
2. Üzerine unu, tuzu, karabiberi, limon suyunu, portakal suyunu ve sicak suyunu ekleyip pismeye birakin
3. Sebzeler pistiginde corbayi biraz dinlendirin ve dereotu serpip sicak servis edin
1. Bütün sebzeleri minik küp seklinde dograyip bir tencereye alin ve yagda soteleyin
2. Üzerine unu, tuzu, karabiberi, limon suyunu, portakal suyunu ve sicak suyunu ekleyip pismeye birakin
3. Sebzeler pistiginde corbayi biraz dinlendirin ve dereotu serpip sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder