Malzemeler:
- 500 gr dana eti
- 2 adet havuç
- 1 adet kapya paprika
- 3 adet carliston biberi
- 2 dis sarimsak
- 250 gr kocan misiri
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 2-3 yemek kasigi chili sosu
- Tuz, karabiber
- 500 gr dana eti
- 2 adet havuç
- 1 adet kapya paprika
- 3 adet carliston biberi
- 2 dis sarimsak
- 250 gr kocan misiri
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 2-3 yemek kasigi chili sosu
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Sebzeleri kesip ayri ayri soteleyin
2. Etler dograyip wok tavasinda sarimsak ve baharatlarla birlikte soteleyin
3. Sebzeleri etlere ekleyip chili sosunu ilave edin ve hepsini harmanlayip 5 dakika kadar pisirin
4. Chili soslu sebzeli eti pirinc pilaviyla sicak servis edin
1. Sebzeleri kesip ayri ayri soteleyin
2. Etler dograyip wok tavasinda sarimsak ve baharatlarla birlikte soteleyin
3. Sebzeleri etlere ekleyip chili sosunu ilave edin ve hepsini harmanlayip 5 dakika kadar pisirin
4. Chili soslu sebzeli eti pirinc pilaviyla sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder