Malzemeler:
- 2 adet kereviz
- 1 adet havuç
- 2 adet kereviz
- 1 adet havuç
- 1 cay bardagi haslanmis bezelye
- 2 dal taze sogan
- 1 adet sogan
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 adet portakal suyu
- 1 yemek kasigi toz seker
- 1/8 demet dereotu
- Tuz
- 2 dal taze sogan
- 1 adet sogan
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 adet portakal suyu
- 1 yemek kasigi toz seker
- 1/8 demet dereotu
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Soganlari ve havucu küp dograyip zeytinyaginda soteleyin
2. Üzerine patatesleri, bezelyeleri ve canak seklinde oyulmus kerevizleri ekleyin
3. Portakal suyunu, tuzu ve sekeri ekleyip kisik ateste pismeye birakin
4. Kerevizler pistiginde atesten alin ve üzerine dereotunu ekleyip 20 dakika dinlendirin
5. Dinlenen kerevizleri servis tabagina alip iclerini doldurun ve sosunu gezdirip servis edin
1. Soganlari ve havucu küp dograyip zeytinyaginda soteleyin
2. Üzerine patatesleri, bezelyeleri ve canak seklinde oyulmus kerevizleri ekleyin
3. Portakal suyunu, tuzu ve sekeri ekleyip kisik ateste pismeye birakin
4. Kerevizler pistiginde atesten alin ve üzerine dereotunu ekleyip 20 dakika dinlendirin
5. Dinlenen kerevizleri servis tabagina alip iclerini doldurun ve sosunu gezdirip servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder