Malzemeler:
- 3 adet kabak
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 dis sarimsak
- 1 tatli kasigi kajun baharati
- Tuz, karabiber
- Taze kekik
- 3 adet kabak
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 dis sarimsak
- 1 tatli kasigi kajun baharati
- Tuz, karabiber
- Taze kekik
Sosu icin:
- 2 su bardagi yogurt
- 1 dis sarimsak
- Tuz
- 2 su bardagi yogurt
- 1 dis sarimsak
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Kabaklari küp dograyip sicak tavada zeytinyagi ile soteleyin
2. Üzerine sarimsaklari ve baharatlari ekleyip al dente olana kadar pisirin
3. Ayri bir kapta yogurt sosunu hazirlayin ve servis tabagana yayin
4. Üzerine kajunlu kabaklari yerlestirip kekikle süsleyin ve sicak servis edin
1. Kabaklari küp dograyip sicak tavada zeytinyagi ile soteleyin
2. Üzerine sarimsaklari ve baharatlari ekleyip al dente olana kadar pisirin
3. Ayri bir kapta yogurt sosunu hazirlayin ve servis tabagana yayin
4. Üzerine kajunlu kabaklari yerlestirip kekikle süsleyin ve sicak servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder