Malzemeler:
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 adet kücük boy mor sogan
- 1 yemek kasigi un
- 4 adet rendelenmis domates
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1,5 L tavuk suyu
- 1 çay bardagi krema
- 1 yemek kasigi un
- 4 adet rendelenmis domates
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1,5 L tavuk suyu
- 1 çay bardagi krema
- 1 tatli kasigi toz seker
- Tuz, karabiber
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Ince dogranmis mor sogani yagda soteleyin
1. Ince dogranmis mor sogani yagda soteleyin
2. Üzerine unu ve salcayi ekleyip kavurmaya devam edin
3. Rendelenmis domatesleri, toz sekeri ve tavuk suyunu ilave edip pismeye birakin
4. Kaynamaya basladiginda tuzu, karabiberi ve kremayi katip çorbayi kisik ateste pismeye birakin
5. Corbayi 10-15 dakika kadar dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz
4. Kaynamaya basladiginda tuzu, karabiberi ve kremayi katip çorbayi kisik ateste pismeye birakin
5. Corbayi 10-15 dakika kadar dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder