Malzemeler:
- 1/3 adet karnabahar
- 2 adet havuc
- 1 adet patates
- 1 adet sogan
- 1 adet patates
- 1 adet sogan
- 1 dis sarimsak
- 1 adet sakiz kabak
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- Tuz, karabiber
- Sicak su veya tavuk suyu
- 1 adet sakiz kabak
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- Tuz, karabiber
- Sicak su veya tavuk suyu
Hazirlanisi:
1. Sebzeleri küp seklinde dograyip yagda soteleyin
2. Üzerine tuzu ve karabiberi ekleyin
3. Suyunu ilave edip çorbayi pismeye birakin
4. Sebzeler tamamen pistiginde çorbayi blenderdan geçirin, biraz dinlendirdikten sicak servis edin
1. Sebzeleri küp seklinde dograyip yagda soteleyin
2. Üzerine tuzu ve karabiberi ekleyin
3. Suyunu ilave edip çorbayi pismeye birakin
4. Sebzeler tamamen pistiginde çorbayi blenderdan geçirin, biraz dinlendirdikten sicak servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder