Malzemeler:
- 1kg taze fasulye
- 1 adet büyük boy sogan
- 3 adet sarimsak
- 1kg taze fasulye
- 1 adet büyük boy sogan
- 3 adet sarimsak
- 2 adet mandalinin suyu
- 1/2 adet limon suyu
- 1 tatli kasigi toz seker
- 1 çay bardagi zeytinyagi
- Tuz
- 1 cay bardagi sicak su
- 1 tatli kasigi toz seker
- 1 çay bardagi zeytinyagi
- Tuz
- 1 cay bardagi sicak su
- Dereotu
Hazirlanisi:
1. Fasulyelerini temizleyip dilediginiz büyüklükte kesin
2. Yayvan bir tencerede piyazlik dogranmis soganlari zeytinyaginda soteleyin
1. Fasulyelerini temizleyip dilediginiz büyüklükte kesin
2. Yayvan bir tencerede piyazlik dogranmis soganlari zeytinyaginda soteleyin
3. Üzerine fasulyeleri ve sarimsaklari ekleyip kavurmaya devam edin
4. Son olarak üzerine mandalina suyunu, limon suyunu, sekeri, tuzu ve sicak suyunu ilave edip pismeye birakin
5. Fasulyeler pistiginde dereotu serpip ilik servis edin
4. Son olarak üzerine mandalina suyunu, limon suyunu, sekeri, tuzu ve sicak suyunu ilave edip pismeye birakin
5. Fasulyeler pistiginde dereotu serpip ilik servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder