Malzemeler:
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi un
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 1,5 L tavuk suyu
- 1 çay bardagi arpa sehriye
- Tuz, karabiber
- 2 adet haslanmis didiklenmis but
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi un
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 1,5 L tavuk suyu
- 1 çay bardagi arpa sehriye
- Tuz, karabiber
- 2 adet haslanmis didiklenmis but
Hazirlanisi:
1. Unu yagda kavurun ve üzerine domates salcasini ekleyin
2. Tavuk suyunu ilave edip cirparak pisirin
3. Kaynamaya basladiginda sehriyeyi, didiklenmis butlari, tuzu ve karabiberi katip kisik ateste pismeye birakin
4. Corbayi 10-15 dakika kadar dinlendirdikten sonra sicak servis edebilirsiniz
1. Unu yagda kavurun ve üzerine domates salcasini ekleyin
2. Tavuk suyunu ilave edip cirparak pisirin
3. Kaynamaya basladiginda sehriyeyi, didiklenmis butlari, tuzu ve karabiberi katip kisik ateste pismeye birakin
4. Corbayi 10-15 dakika kadar dinlendirdikten sonra sicak servis edebilirsiniz
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder