Malzemeler:
- 2 adet kereviz
- 1 adet havuç
- 1 adet sogan
- 4 yemek aksigi zeytinyagi
- 2 adet mandalina suyu
- 1 tatli kasigi seker
- Sicak su
- Tuz
- Maydanoz
- 2 adet kereviz
- 1 adet havuç
- 1 adet sogan
- 4 yemek aksigi zeytinyagi
- 2 adet mandalina suyu
- 1 tatli kasigi seker
- Sicak su
- Tuz
- Maydanoz
Hazirlanisi:
1. Bir tencerenin içine zeytinyagini alin ve üzerine dogranmis sogani ve havucu ekleyin
2. Dogranmis kerevizleri tencereye yerlestirip üzerini geçecek kadar sicak suyunu ekledikten sonra mandalina suyunu, sekeri ve tuzu ilave edin
3. Pistikten sonra biraz dinlendirip maydanozla servis edin
1. Bir tencerenin içine zeytinyagini alin ve üzerine dogranmis sogani ve havucu ekleyin
2. Dogranmis kerevizleri tencereye yerlestirip üzerini geçecek kadar sicak suyunu ekledikten sonra mandalina suyunu, sekeri ve tuzu ilave edin
3. Pistikten sonra biraz dinlendirip maydanozla servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder