Malzemeler:
- 2 dilim balkabagi
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 dis sarimsak
- Tuz
- 4 yemek kasigi yogurt
- 2 dilim balkabagi
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 dis sarimsak
- Tuz
- 4 yemek kasigi yogurt
- 3 yemek kasigi süzme yogurt
Üzeri icin:
- 5 adet Edirne biberi
- 2 yemek kasigi aycicekyagi
Hazirlanisi:
1. Kabakalri rendeleyip yagda soteleyin
2. Üzerine kiyilmis sarimsagi ve tuzunu ilave edip kabaklar diriligini kaybedene kadar soteleme islemine devam edin
3. Sotelenip sogumus olan kabaklari bir kaseye aktarin ve üzerine yogurdu ilave edip hepsini güzelce karistirip servis tabagina alin
1. Kabakalri rendeleyip yagda soteleyin
2. Üzerine kiyilmis sarimsagi ve tuzunu ilave edip kabaklar diriligini kaybedene kadar soteleme islemine devam edin
3. Sotelenip sogumus olan kabaklari bir kaseye aktarin ve üzerine yogurdu ilave edip hepsini güzelce karistirip servis tabagina alin
4. Ayri bir tavada biberleri yagda kizartin ve kabaklarin üzerine gezdirip servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder