Malzemeler:
- 500 gr balkabagi
- 1 adet sogan
- 500 gr balkabagi
- 1 adet sogan
- 1 adet havuc
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi aci biber salcasi
- 1 tati kasigi domates salcasi
- Tuz, karabiber
- Sicak su veya tavuk suyu
- Tuz, karabiber
- Sicak su veya tavuk suyu
- 2 yemek kasigi tarhana + 1cay bardagi su
Hazirlanisi:
1. Sebzeleri küp seklinde dograyip yagda soteleyin
2. Üzerine tuzu ve karabiberi ekleyin
3. Suyunu ilave edip çorbayi pismeye birakin
1. Sebzeleri küp seklinde dograyip yagda soteleyin
2. Üzerine tuzu ve karabiberi ekleyin
3. Suyunu ilave edip çorbayi pismeye birakin
4. Sebzeler pistiginde suda acilmis tarhanayi ilave edip 5 dakika daha kaynatin
5. Corbayi blenderdan geçirip sicak servis edin
5. Corbayi blenderdan geçirip sicak servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder