Malzemeler:
- 4 adet patates patates (haslanmis)
- 1/2 adet lollo rossa marul
- 3 adet kornison tursu
- 4 dal taze sogan
- 4 adet patates patates (haslanmis)
- 1/2 adet lollo rossa marul
- 3 adet kornison tursu
- 4 dal taze sogan
Sosu için:
- 1 cay bardagi zeytinyagi
- 3 yemek kasigi bal
- 1 yemek kasigi hardal
- Tuz
- 1 cay bardagi zeytinyagi
- 3 yemek kasigi bal
- 1 yemek kasigi hardal
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Patatesleri haslayip sogumaya birakin
2. Haslanmis patatesleri dilimleyip bir kaba alin ve üzerine diger sebzeleri ince dograyip karistirin
3. Sosu ayri bir kabin icinde hazirlayip karistirin ve patateslere ekleyip harmanlayin
4. 10 dakika dinlendirip patateslerin sosunu cekmesini bekleyin ve servis edin
1. Patatesleri haslayip sogumaya birakin
2. Haslanmis patatesleri dilimleyip bir kaba alin ve üzerine diger sebzeleri ince dograyip karistirin
3. Sosu ayri bir kabin icinde hazirlayip karistirin ve patateslere ekleyip harmanlayin
4. 10 dakika dinlendirip patateslerin sosunu cekmesini bekleyin ve servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder