Malzemeler:
- 125 gr toz seker
- 75 ml süt
- 125 gr sütlü çikolata
- 125 gr bitter çikolata
- 125 gr tereyagi
- 1 adet yumurta
- 1 adet yumurta sarisi
Hazirlanisi:
1) Toz sekeri sütle birlikte kisik ateste isitin
2) Üzerine çikolatalari ekleyip erimelerini saglayin
3) Tereyagini da ilave edip hepsini karistirin
4) Yumurtayi ve yumurta sarisini da ekleyip atesten alin ve pürüzsüz bir kivam elde edene kadar çirpin
5) Hazir olan çikolatayi bir kavanoza aktarin ve 24 saat buzdolabinda dinlendirdikten sonra tüketmeye baslayin
NOT: Ev yapimi sürülebilir çikolatanizi mutlaka buzdolabinda muhafaza edin ve mümkünse 1 hafta içinde tüketin.
Afiyet olsun :)
5 Mart 2016 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder