Malzemeler:
- 1 adet büyük boy karnabahar
- 1 adet sogan
- 1 adet havuç
- 1 dal kereviz sapi
- 1 adet domates
- 2 dis sarimsak
- 1 t.k. domates salçasi
- 4 y.k. ayçiçek yagi
- Tuz
- Sicak su
*Köfteler için:
- 200 gr yagsiz dana kiyma
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Ince dogranmis sogani ve sarimsaklari yagda soteleyin
2) Üzerine küp seklinde dogranmis havucu, kereviz sapini, domatesi ve domates salçasini ekleyin
3) Dilimlenmis karnabahari, tuzu ve sicak suyu ilave edip kaynamaya birakin
4) Köfteler için kiymaya tuz ve karabiber ekleyip yogurun. Minik toplar yapip tencereye ekleyip yemegi pismeye birakin
5) Hazir olan yemegi biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun :)
17 Aralık 2017 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder