Malzemeler:
- 1 kg kusbasi dana eti
- 2 y.k. yogurt
- ¾ ç.b. ayçiçek yagi
- 1 t.k. domates salçasi
- Tuz, karabiber, kuru nane, kirmizi toz biber, kekik
- 1 adet sari paprika
- 1 adet kirmizi paprika
- Cöp sis
*Kizartmak için:
- ½ ç.b. ayçiçek yagi
Hazirlanisi:
1) Kusbasi dana etini yogurt, yag, salça ve baharatlarla birlikte bir kaba alip karistirin
2) Kabin üzerini streç filmle örtüp en az 3-4 saat buzdolabinda dinlendirin. Bu islemi bir gece önceden de yapabilirsiniz
3) Marine edilmis etleri iri küpler halinde dogranmis renkli biberle birlikte çöp sislere dizin
4) Sisleri sicak tavada bir miktar yag ile kizartin ve sicak servis edin
Afiyet olsun :)
19 Aralık 2017 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder