Malzemeler:
- 1 y.k. ayçiçek yagi
- 1 y.k. margarin
- 1 adet sogan
- 3 adet havuç
- 1 ç.b. ince bulgur
- 1 y.k. domates salçasi
- 4 s.b. tavuk suyu
- 4 s.b. sicak su
- Tuz, karabiber, kirmizi toz biber, kuru nane
Hazirlanisi:
1) Bir tencereye yaglari alin, iri dogranmis sogan ve havuçlari ekleyip bir miktar kavurun
2) Üzerine salçayi, ince bulguru ve kirmizi toz biberini ekleyip kavurmaya devam edin
3) Tuzu, karabiberi, kuru naneyi, tavuk suyunu ve sicak suyu ilave edip çorbayi pismeye birakin
4) Corba pistikten sonra blenderdan geçirip bir tasim daha kaynattiktan sonra sicak servis edin
NOT: Corbaniz kalin olursa içine bir miktar daha su ekleyip bir tasim kaynatip servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun :)
3 Temmuz 2018 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder