11 Temmuz 2018 Çarşamba

H.G.’S KITCHEN USULÜ KEREVIZ CORBASI

Malzemeler:
- 1 adet küçük boy kereviz
- 1 adet havuç
- 1 adet patates
- 2 y.k. ayçiçek yagi (veya zeytinyagi)
- 1,5-2 y.k. un
- 1 tutam maydanoz
- 1/2 adet limonun suyu
- 1,5 L tavuk suyu
- Tuz, karabiber

Hazirlanisi:
1) Unu tencereye alip yagda kokusu çikana kadar kavurun
2) Üzerine rendelenmis sebzeleri ekleyip kavurmaya devam edin
3) Tavuk suyunu, limon suyunu, incecik kiyilmis maydanozu ve baharatlari ekleyip çorbayi pismeye birakin
4) Pisen çorbayi biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin

Afiyet olsun :)

0 yorum:

Yorum Gönder