Malzemeler:
- 1 adet sogan
- 3 adet kabak
- 3 y.k. zeytinyagi
- 1 y.k. domates salçasi
- 1 t.k. kirmizi toz biber
- 1 adet kesme seker
- ½ ç.b. su
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Sogani yemeklik dograyip zeytinyagi ile birlikte tencereye alin ve yumusayana kadar soteleyin
2) Üzerine salçayi, toz biberi, sekeri, tuzu ve karabiberi ilave edin
3) Kabaklari yikayip birer parmak kalinliginda kesin ve tencereye aktarin
4) Tüm malzemeleri birkaç saniye soteledikten sonra suyunu ekleyip yemegi kisik ateste pisirin
5) Pisen yemegi biraz dinlendirdikten sonra sicak veya ilik servis edin
Afiyet olsun :)
22 Temmuz 2018 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder