Malzemeler:
- 2 adet patates
- 2 adet patates
- 1 adet patlican
- 1 adet kabak
- 2 adet havuç
- 2 adet kapya biberi
- 2 adet sivri biber
- 1/2 cay bardagi zeytinyagi
- Tuz
Sosu için:
- 4-5 adet domates
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi toz seker
- Tuz
- Karabiber
Hazirlanisi:
1. Sebzeleri dilediginiz büyüklükte dograyip bir kaba alin ve üzerine yag, tuz ve karabiber gezdirip harmanlayin
1. Sebzeleri dilediginiz büyüklükte dograyip bir kaba alin ve üzerine yag, tuz ve karabiber gezdirip harmanlayin
2. Yagli kagitla kaplanmis tepsiye aktarip önceden isitilmis 250 derecelik firinda pismeye birakin
3. Sosu için rendelenmis domatesleri ve diger malzemeleri bir sos tenceresine alip kaynamaya birakin
4. Sos suyunu cektiginde pisen sebzelerin üzerine gezdirip sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder