Malzemeler:
- 1 adet kabak
- 1 adet kabak
- 1/4 adet karnabahar
- 2 dis sarimsak
- 3 yemek kasigi zeytin yagi
- 250 gr yogurt
- Tuz, karabiber
Üzeri için:
- 2 yemek kasigi aycicek yagi
- 1 tatli kasigi aci toz biber
- Cörek otu
Hazirlanisi:
1. Karnabaharlari ince dograyip birtavaya alin
1. Karnabaharlari ince dograyip birtavaya alin
2. Üzerine rendelenmis kabagi ekleyip zeytinyaginda kavurmaya baslayin
3. Ezilmis sarimsaklari, tuz ve karabiberi katip sebzeler yumusayana kadar pisirin ve sogumaya birakin
4. Sogumus olan harca yogurt ekleyip servis tabagana aktarin ve üzerine toz biberli yag gezdirip cörek otu serpip servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder