Malzemeler:
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 1 su bardagi dondurulmus manti
- 1 su bardagi haslanmis nohut
- 5-6 su bardagi tavuk suyu/et suyu/sicak su
- Tuz, karabiber, kuru nane
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 1 su bardagi dondurulmus manti
- 1 su bardagi haslanmis nohut
- 5-6 su bardagi tavuk suyu/et suyu/sicak su
- Tuz, karabiber, kuru nane
Hazirlanisi:
1. Yaglari ve domates salçasini bir tencereye alip bir miktar kavurun
2. Üzerine tavuk suyunu veya et suyunu veya sicak suyu ilave edip karistirin ve kaynamaya birakin
3. Kaynayan salçali suya dondurulmus mantilarin ve haslanmis nohutlari ekleyip mantilarin tamamen pismesini saglayin
4. Corbayi tuz, karabiber ve kuru naneyle tatlandirin
5. Hazir olan çorbayi atesten alip biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
1. Yaglari ve domates salçasini bir tencereye alip bir miktar kavurun
2. Üzerine tavuk suyunu veya et suyunu veya sicak suyu ilave edip karistirin ve kaynamaya birakin
3. Kaynayan salçali suya dondurulmus mantilarin ve haslanmis nohutlari ekleyip mantilarin tamamen pismesini saglayin
4. Corbayi tuz, karabiber ve kuru naneyle tatlandirin
5. Hazir olan çorbayi atesten alip biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder