Malzemeler:
- 15-20 adet kuru biber
- 1 kase beyaz peynir
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- Tuz
- 15-20 adet kuru biber
- 1 kase beyaz peynir
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Kuru biberleri bir makas yardimiyla kesip su ile birlikte tencereye alip 15-20 dakika kadar kaynatin
2. Haslanan biberlerin suyunu süzüp yagda kavurun
3. Üzerine peynir ve gerekirse bir miktar tuz ekleyip birkaç dakika kadar daha kavurduktan sonra altini kapatin ve sicak servis edin
1. Kuru biberleri bir makas yardimiyla kesip su ile birlikte tencereye alip 15-20 dakika kadar kaynatin
2. Haslanan biberlerin suyunu süzüp yagda kavurun
3. Üzerine peynir ve gerekirse bir miktar tuz ekleyip birkaç dakika kadar daha kavurduktan sonra altini kapatin ve sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder