Malzemeler:
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi un
- 2 adet rendelenmis domates
- 1 dis sarimsak
- 1,5 L tavuk suyu
- 1 çay bardagi tel sehriye
- 1 tutam taze maydanoz
- Tuz, karabiber
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi un
- 2 adet rendelenmis domates
- 1 dis sarimsak
- 1,5 L tavuk suyu
- 1 çay bardagi tel sehriye
- 1 tutam taze maydanoz
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Unu yagda kavurun ve üzerine domatesleri ve sarimsagi ekleyin
2. Tavuk suyunu ve baharatlari ilave edin
3. Kaynamaya basladiginda sehriyeyi katip çorbayi kisik ateste 10 dakika pismeye birakin
4. Corbayi 10-15 dakika kadar dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz
1. Unu yagda kavurun ve üzerine domatesleri ve sarimsagi ekleyin
2. Tavuk suyunu ve baharatlari ilave edin
3. Kaynamaya basladiginda sehriyeyi katip çorbayi kisik ateste 10 dakika pismeye birakin
4. Corbayi 10-15 dakika kadar dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder