Malzemeler:
- 4 adet sandvic ekmegi (ortadan bölünmüs)
- 100 gr tereyagi
- 1/8 demet maydanoz
- 4 dis sarimsak
- 1 cay kasigi tuzlu sebze cesnisi
- 4 adet sandvic ekmegi (ortadan bölünmüs)
- 100 gr tereyagi
- 1/8 demet maydanoz
- 4 dis sarimsak
- 1 cay kasigi tuzlu sebze cesnisi
Hazirlanisi:
1. Oda isisinda yumusamis tereyagin icine ince kiyilmis maydanozu, sarimsaklari ve tuzlu sebze cesnisini karistirin
2. Ortadan bölünmüs sandvic ekmeklerinin üzerine sarimsakli tereyagindan sürüp yagli kagitla kaplanmis tepsiye dizin
3. Önceden isitilmis 220 derecelik firina verip ekmekler kizarana kadar pisirin
4. Sicak servis edin
1. Oda isisinda yumusamis tereyagin icine ince kiyilmis maydanozu, sarimsaklari ve tuzlu sebze cesnisini karistirin
2. Ortadan bölünmüs sandvic ekmeklerinin üzerine sarimsakli tereyagindan sürüp yagli kagitla kaplanmis tepsiye dizin
3. Önceden isitilmis 220 derecelik firina verip ekmekler kizarana kadar pisirin
4. Sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder